Energideklaration

Våra certifierade energiexperter hjälper dig med miljövänlig energideklaration

Energideklaration

Att genomföra en energideklaration är en viktig åtgärd för dig som fastighetsägare som vill säkerställa att din byggnad är energieffektiv och miljövänlig. Vi på MEXL hjälper dig med allt du behöver för att genomföra en energideklaration på ett smidigt och effektivt sätt.

Din partner för din energideklaration

Energideklaration är ett dokument med uppgifter om hur mycket energi som går åt i ett hus när det används. Genom att göra en energideklaration får man en god överblick över byggnadens energistatus.
Vi utför energideklarationer som vi sedan registrerar hos boverket och skickar till kund. Enligt boverkets regler är det ett krav att genomföra en energideklaration vid nybyggnation inom två år, och för kommersiella fastigheter. Energideklarationen är giltig i 10 år. Därefter är det byggnadsägarens skyldighet att se till att få upprättat en ny energideklaration. Vid nybyggnation har man stor chans till ett grönt-bolån vilket ger en bättre ränta på lånet.

Rapportering av primärenergital och åtgärdsförslag

Vår tjänst inkluderar ett utförligt dokument som ger dig en tydlig översikt över din byggnads primärenergital, energiklass och eventuella områden som kan förbättras. Dessutom ger vi också råd om vilka åtgärder du kan vidta för att förbättra byggnadens energieffektivitet och minska dina energikostnader.

Energieffektivitet och miljövänliga lösningar

Sammanfattningsvis är det viktigt att påpeka att vi på MEXL har en stark passion för energieffektivitet och miljövänliga lösningar. Vi arbetar hårt för att hjälpa dig som kund att uppnå dina mål. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information om våra tjänster eller om du vill boka en energideklaration idag. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att göra din byggnad mer energieffektiv och miljövänlig.

Kontakta oss om Energideklaration

Energideklaration

Vi utför även andra tjänster inom

entreprenadbesiktning & ENERGI

Utöver energideklarationer kan vi också hjälpa till med andra relaterade tjänster som exempelvis energibalansberäkningar och verifiering energi. Vi arbetar även med att ge utbildning och rådgivning till dig som fastighetsägare och andra intressenter om energieffektivitet och miljövänliga lösningar.

Besiktningar & utredningar

Vi utför alla typer av fasighetsutredningar som bland annat fuktutredning och fel i entreprenad eller fastighet.

Kvalitétssäkring

Genom vårt kvalitetsledningssystem kan vi ge er stöd i ert arbete för att säkerställa och effektivisera processer mot önskade resultat.