Jobba hos MEXL

Jobba med oss på MEXL

MEXL är ett konsultföretag inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering,  entreprenadbesiktning och energi samt markexploatering och lantmäteri. Vi arbetar både mot privata och offentliga aktörer och har vår  utgångspunkt i Uddevalla och Göteborg men har uppdrag på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.

Bli en del av vårt team

Vill du jobba med oss på MEXL? Just nu söker vi en Erfaren planarkitekt, Affärsområdeschef till Buller & Vibration, Bygg- och Projektledare, Besiktnings- och Mättekniker, Entreprenadbesiktningsman, Mark- och Exploateringsingenjör, Väg-och Gatuprojektör samt Energiexpert. Är du den vi letar efter? Vi intervjuar och träffar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Mark- och exploateringsingenjörErfaren planarkitektVäg- och gatuprojektörAffärsområdeschef Buller & VibrationErfarna bygg- och projektledare, GöteborgErfarna bygg- och projektledare, UddevallaBesitter du annan kompetens? Om du vill jobba med oss på MEXL är vi ständigt på jakt efter fler medarbetare. För att passa in hos oss ser vi att du är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med både kollegor och kunder, Hos oss är inte titeln det viktigaste, utan att du är bra på det du gör – välkommen in med din spontanansökan.

Skicka in spontanansökan

Vi på MEXL söker alltid nya talanger. Vill du jobba med oss? Jobba med oss på MEXL - ditt konsultföretag inom byggprojekt
En av Sveriges bästa arbetsplatser

certifierade av 
Great place to work 

Great Place to Work® certifiering är den enda certifieringen av goda arbetsplatser i Sverige. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.

MEXL AB lever upp till de högt satta krav för vad som utmärker en god arbetsplats och har efter en grundlig utvärdering förärats certifieringen Great Place to Work.

Vårt team

Idag jobbar ett femtiotal personer på MEXL Träffa vårt team


Idag jobbar ett femtiotal personer på MEXL och den sammanlagda kompetensen är mycket hög. Hos oss finns experter inom bland annat arbetsmiljö, entreprenadjuridik, AMA, projektering och KA. Våra konsulter hjälper er att säkerställa att kommunikationen fungerar i projektet. Vi hjälper er att bevaka, samordna och följa upp alla väsentliga delar och frågor inklusive myndighetsfrågor och vi finns med er längs hela vägen – från projektstart till avslut. 

Träffa MEXLs team