Jobba hos MEXL

Vill du bli en del av vårt team?

MEXL är ett konsultföretag inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering,  entreprenadbesiktning och energi samt markexploatering och lantmäteri. Vi arbetar både mot privata och offentliga aktörer och har vår  utgångspunkt i Uddevalla och Göteborg men har uppdrag på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.

Jobba med oss

Just nu söker vi bygg- och projektledare, besiktnings- och mättekniker, entreprenadbesiktningsman, mark- och exploateringsingenjör, väg-och gatuprojektör, energiexpert samt markprojektör. Är du den vi letar efter? Vi intervjuar och träffar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Besiktnings- och mätteknikerEntreprenadbesiktningsmanMark- och exploateringsingenjörVäg- och gatuprojektörEnergiexpertMarkprojektörBesitter du annan kompetens? Vi är ständigt på jakt efter fler medarbetare. För att passa in hos oss ser vi att du är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med både kollegor och kunder, Hos oss är inte titeln det viktigaste, utan att du är bra på det du gör – välkommen in med din spontanansökan.

Skicka in spontanansökan

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Vi är certifierade av 
Great place to work 

Great Place To Work® certifiering är en certifiering av utmärkta arbetsplatser i Sverige.

Vi på MEXL är stolta över att vår organisation är en utmärkt arbetsplats både för våra medarbetare, potentiella nya medarbetare, kunder och övriga intressenter. Certifieringen baseras på Great Place To Works globala standard för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats.

Vårt team

Idag arbetar ett femtiotal personer på MEXL Träffa vårt team


Idag arbetar ett femtiotal personer på MEXL och den sammanlagda kompetensen är mycket hög. Hos oss finns experter inom bland annat arbetsmiljö, entreprenadjuridik, AMA, projektering och KA. Våra konsulter hjälper er att säkerställa att kommunikationen fungerar i projektet. Vi hjälper er att bevaka, samordna och följa upp alla väsentliga delar och frågor inklusive myndighetsfrågor och vi finnd med er längs hela vägen – från projektstart till avslut. 

Träffa MEXLs team